lørdag 8. november 2008

Hvordan å få seg en tysker - part 7:

Hvordan å få seg en tysker - part 7:
Å bli kvitt en tysker

Når du først er gift med tyskeren din, blir du fort lei av ham/henne. Kanskje vedkommende snorker, røyker, krangler eller snakker, og sånt kan vi ikke ha noe av!
For å kvitte oss med ham så fort som mulig, må vi få ham til å bli like irritert over oss som vi er over ham.

Slutt å spise matretter han/henne liker, med begrynnelsen 'det har jeg ALDRI likt', og frem å bare spise hirse i et eller to måneder. I denne tiden må du enten være sterk selv, eller gå ut å spise hemmlig bak ryggen hans/hennes (det fører også til en fin irritasjonsmoment for ham/henne når du blir avslørt!). Søl gjerne mye når du lager maten for så å tvinge vedkommende til å ta oppvasken.

Snakk bare engelsk med ham/henne, med begrynnelsen at du ikke forstår noe som helst vedkommende sier. Svar på alle forsøker å snakke norsk med en velutpræget 'hÆ?' eller en litt sur 'I do not quite understand you, dear...'. Siter gjerne shakespere til enhver anledning, for så å påstå at shakespere var den største forfatteren som fantes på jordkloden ( dette kommer til å irritere tyskeren din veldig, alle tyskere er enten veldig glad i goethe, eller snakker bare om fransk literatur).

Har du klart å irritere ham nok, så er det kanskje på tiden med noen mere offensive tiltak. Kast de hvite skjortene hans i vask med røde sokker, eller vask ullgenseren hennes for varmt. Og nå er det rett å slett på tiden med å skaffe deg en annen tysker, for å vise tyskeren din at han/henne må ut. Hvordan du skal skaffe deg en ny tysker? Det burde jo være klar nå!

Nå er det bare å vente til tyskeren din forlater landet, og å begynne på nytt. LYKKE TIL!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Altså, den første setninga der, sett i denne sammenhengen, er det beste jeg har lest på noen blogg noensinne. Kudos!

Kristin Storrusten sa...

En av de beste bloggseriene noensinne!

PCB sa...

@iversen: takktakk.

@Kristin: Du vil jo bare ha hjelp med tysken din, du ;-)