onsdag 1. oktober 2008

Hjelp, min tvillingsbror har blitt eldre enn meg.

Hvem har ikke opplevd det, man setter seg bare på et romskip med nesten lyshastighet for noen sekunder for å fly til alpha sentauri og tilbake, og plutselig har jorda blitt 10.000 år eldre. Nå er det viktig å bevare is i magen, og tenke på noen svært viktige overlevelsesstrategier:

Penger er veldig viktig for å ikke sulte. Tenk deg om om din familie kanskje hadde noen livsforsikringer, aksjer eller til å med en sparekonto på ditt navn. I tilfellet er det på tiden å spørre etter rentene av de pengene. Og rentene av rentene av de pengene (o.s.v.)...
Livsforsikringer er særlig viktig, sånne tilbyr gjerne en livsrente på vedkommende, og siden du har levd i omtrent 10.000 år etter vedkommedes død, er det på tiden å kassere jorda.

Ennå viktigere kommer folkeskikk til å være. Uansett hvor modern og 'up to date' du pleide å være før din reise, nå kommer du helt sikkert til å være håpløst gammeldags. Ikke prøv å lære deg ny skikk, heller prøv å sjamere med din klassisk stil (og fordre inn pensjonspenger, du er tross alt veldig gammel. I hvert fall på papiret!)

Får du deg ikke jobben som jordas president (du har 10.000 år erfaring!), så bare hopp i romskipet ditt igjen og reis en gang til. Men denne gangen legg litt penger på kontoen din (nei, ikke i northern rock ...), da kommer du neste gang til å bli president (jeg lover!)

Ingen kommentarer: