onsdag 2. juli 2008

May the force always point in the direction you wish to accelerate...

Oppsumering av tysklandferiene:

I frankfurt måtte vi besøke barndomsmuseet mitt (som har en t-rex skelett i utstillingen sin) og så på forskjellige klimasoner i botanisk hage.

En uke Hamburg, inklusive masse gamle tanter til min mor (som til å med snakker litt norsk pga norsk bestemor), onkler til meg selv (som inviterte oss til masse mat), fettere og kusiner (som lot oss bo hos dem).
Vi besøkte verdens største modellbane på 1500 kvm (med dette kongestedet, bare litt kjedelig at de ikke hadde syk laks) som har en egen del skandinavia, med ekte båter på ekte vann. Nedtur: DJ Bobo konsertet i sveits, som bare spillte celebrations over og over igjen. Trikkeføreren ble nesten gal bare av de 5 min vi var i nærheten, tenk å faktisk jobbe der...
Vi så på universet i bremen, som er (mot alle formodninger) et vitenskapsmuseum som synes det er morsomt å gå i en livmor (med sko på!). I samme komplekset er det også en sjokomuseum, hvor man kan spise ekte sjokofrukt og fersk, ennå flytende sjokolade (som ikke var særlig godt).

Tilbake i frankfurt følgte vi en uinspirert tysk landslag gjennom finalen (i publik viewing) og ble ledd av av spanske fans...

Dette kan bare kalles en vellykket ferietur :-)

Ingen kommentarer: